call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian New Sunlight Building Materials Co, Ltd
Telefon: +86-757-63228326
E-pošte: eva@newsunlight.net
Products Categorys
Uvoz kamenih obloženih čeličnih krovova iz Kine

Uvoz kamenih obloženih čeličnih krovova iz Kine

Čelični krovni sistem obložen kamenom predstavlja izvrsnu opciju za dugotrajan krem koji je impresivan. Osmišljavanje vrhunskog dizajna performansi i inženjerskog dizajna je ono što su sveobuhvatni sistemi za zaštitu od kamenih obloga. Proizvodi od čelika obloženi čelikom su jedinstveni.

Uvezite kamenu obloženu čeličnu krovnu robu iz Kine i distribuirajte u Katar, Jamajku, Bocvanu i Tursku

kameni premazani metalni krovni pločice .png Bocvana


Veličina: 1335 * 420mm

Važeća veličina: 1280 * 380mm

Debljina čelične ploče: 0.4mm (0.45mm 0.5mm)

Uglavnom boja krovnog pokrivača od nehrđajućeg čelika

Boja kartice kamenih obloga krovnih ploča .jpg

Paket čeličnog krovnog premaza od kamena

package.jpg


Materijali od čeličnog krovnog premaza od kamena

Materijali koji se koriste u izgradnji krovova od nehrđajućeg čelika obloženi kamenom uključuju krovne otvore, treperi za cevovode, otvore grebena i zaštitu oluka. Sve to može biti napravljeno od nerđajućeg čelika od kamena. U građevinarstvu će biti potrebni i ostali materijali, kao što su pokrivači za grablje, trake startera, doline, zaptivači i priključci.

materijal od kamenih obloga od metalne krovne pločice .jpg

Nedostaci čelične krovne obloge od kamena

Postoji nekoliko nedostataka za čelične krovove od kamenog premaza. Povratni troškovi su više nego regularni asfaltni krov. Korišćeni prirodni kamen može dovesti do neusaglašenosti boja. Paneli se preklapaju i ne blokiraju se, što može dovesti do problema ukoliko prođe snijeg, kiša ili vetar. Ova vrsta krovne konstrukcije koristi izložene pričvršćivače, koje mogu stati u vremenu zbog izlaganja vodama ili vlage u sebi. Sistemi tipa letvica su skloni vlagi i kondenzaciji, koja mogu da gube u vremenu. Šipke od kamena obložene su donekle nove; ni svaki instalater krova ne može znati kako da ih ispravno instalira.

Donja linija je da, iako je kamen obložen čelični krov je prilično nov, koristi daleko prevazilaze nedostatke. Iako se finansije i budžet uzimaju u obzir sa čeličnim krovom, to je bolji izbor za graditelje koji imaju dodatni novac za ugradnju ove vrste krova. Čelični krovovi od kamena obloženi će testom vremena i daleko nadvišenim asfaltnim šindrom ili jeftinijim metodama krovišta. Ako se ugradi kući ili krovni krov, ima jaku vrijednost prodaje, onda je ovo dobra opcija. To je jedan od najdužih trajnih, najtrajnijih krovnih sistema na tržištu danas.

Zbog otpornosti na atmosferske uticaje, elementi i praktično nepostojeći troškovi održavanja, čelični krovni premaz od kamena je optimalan izbor za gotovo sve zgrade kojima se stanari planiraju dugo ostati u svom domu. Oni koji planiraju prodati svoj dom u bliskoj budućnosti možda neće želeti da ulažu u ovu vrstu krovova, samo zato što neće biti oko da vide povratak u svoje investicije ili da nadoknađuju troškove krova kada se kuća proda.

projekat metalnih krovnih pločica u Kini .jpgHot Tags: uvozni kamen obloženi čelični krovni pokrivač iz porcelana, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kompanija, veleprodaja, kupovina, jeftina, niska cijena, proizvodi
Srodni proizvodi
Kontaktiraj nas
Address:ADD: NE 9, Hengfeng puta, Shishan grad, Nanhai zona, Foshan City, Guangdong Province, Kina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian New Sunlight Building Materials Co, Ltd