call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian New Sunlight Building Materials Co, Ltd
Telefon: +86-757-63228326
E-pošte: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Bljesak pokrov krova pločice strani Blijesak zid bljesak krovne ploče

BLJESAK COVERAll novi SUNCU dodaci su negorive, spriječiti insekata i snijeg infiltracija, jednostavan za instalaciju i dok pruža trajnost i dugovječnost od kamena obložena čelični krovni sustav. TH

Dalian novi suncu zgrade materijal co, Ltd je jedan od vodećih Kina bljesak pokrov krova pločice proizvođača i dobavljača, a mi smo i profesionalna tvrtka i tvornica, dobrodošao kupiti bagatela strani Blijesak, zid bljesak, pokrovnu ploču, krovne ploče, krovne ploče i veleprodaja jeftini proizvodi od nas.


BLJESAK POKRITI strani Blijesak zid bljesak krovne ploče

Svi novi SUNCU dodaci su negorive, spriječiti insekata i snijeg infiltracija, jednostavan za instalaciju i dok pruža trajnost i dugovječnost od kamena obložena čelični krovni sustav.Krov stambene kuće služi glavni cilj, a to je da se barijera za vrijeme vani. Najteže vrijeme elementa za kontrolu vode, i konstrukcije krova djeluje kao zadnja linija obrane protiv curenja vode.

Za konstrukcije krova toksične, mora biti izdržljiv, održavanje, otporan na vremenske prilike, i isto tako primiti pokreta. Pokret mora biti smješteni zbog stalne ekspanzije i kontrakcije između krovnih materijala i stvari koje nisu krovnih materijala. Širenje i skupljanje se može dogoditi na osnovi dnevne i/ili sezonski. Na primjer, suncu možete stvoriti vrlo visoke Površinske temperature tijekom dana, uzrokujući krovni materijali proširiti, ali noću temperatura padne i ugovoru o materijalima. Sezonske promjene mogu utjecati na izigravanje klade i treperi materijali moraju moći izdržati sve te promjene i ostaju zabrtvljenost.

Naprezanja porube iskustva s vremenom uspjeti danas je u Neuspjeh pri ekstremnim vremenskim uvjetima pojavljuje kao što teški snijeg, jaki vjetrovi ili pretjerana toplina. Tijekom instalacije, mora se paziti da sačuva treperi materijala. Profesionalni Krovopokrivače obično izrezati i oblikovati svoj Blijesak materijala od Lima, ali oni su također dostupni unaprijed formirana.


Boja izbor Flash pokrivanje krova pločice strani Blijesak zid Flash krovne ploče

Obično, isto sa krova pločica boja za Cjelovitost.

* Standardna boja

(Boje će prikazan varirati na ekranu od stvarnog proizvoda. Pogledajte stvarni proizvod uzorku prije naručivanja.)


* Kupac pojedinih rješenja

Ugoditi osigurati uzorak boje proizvoda prije naručivanja.


Hot Tags: bljesak poklopac crijepova, strani Blijesak, zid bljesak pokrovnu ploču, krovne ploče, krovne ploče, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, tvrtka, trgovina na veliko, Nabava, jeftini, niska cijena, proizvoda
Srodni proizvodi
Kontaktiraj nas
Address:ADD: NE 9, Hengfeng puta, Shishan grad, Nanhai zona, Foshan City, Guangdong Province, Kina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian New Sunlight Building Materials Co, Ltd