call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian New Sunlight Building Materials Co, Ltd
Telefon: +86-757-63228326
E-pošte: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Krovni pokrivači od metala

Čelična keramička pločica obložena kamenom koristi se u raznim vrstama stilova i struktura kao što su drvene, čelične i betonske konstrukcije. Takođe se nudi projektima za promenu ravnog krova na krovu postojećih zgrada, reformi starih krovova i ukrašavanje dio zgrada, itd.

krovni pokrivači od metala

Latvia roof tiles .jpg


Veličina: 1320 * 420mm

Važeća veličina: 1270 * 380mm

Debljina čelične ploče: 0.4mm (0.45mm 0.5mm)

Težina po komadu: 2.8kg / kom

Pakovanje: 500-600 komada / paleta

Uglavnom boji metalne šindre Krovne

Boja kartice kamenih obloga krovnih ploča .jpg



Pribor za metalske šindre

pribor za krovne pločice .jpg

Novi Sunčevi otvori metalne šindre

Ventilacija je velika tema ovih dana kada su u pitanju krovni prostori ili ventilacija u kući. Moderne kuće postaju sve više izolovane i nepropusne, međutim, sa hladnim i vlažnim vremenskim uslovima kao što je na Novom Zelandu, vlasnici kuća mogu i dalje doživjeti ispuštanje vode iz izduvnog štednjaka ili drugih izduvnih otvora iz kupatila ili praona. Ovi uslovi mogu stvarati ozbiljne probleme sa vlagom, uz posljedice oštećenja i zdravstvenih problema uzrokovanih plijesnim i vlažnim.

Novi Sunlight Vent je deo sistema visokih performansi krovova. Jedinstveni dizajn našeg sistema krovišta znači da na krovu nema proreza za penetraciju i nema potreba za pomoćnim zanatima da ustanu na krov nakon što je završetak instalacije završen. Ne zahtijeva dalje trepere i instalira ga kvalificirani krovni nosač koji je obučen za instalaciju krovnog sistema koji nije tesko sa vremenom.

Pregled novog Sunlight sistema metalne krovne mreže

Kako novi metalni krovni sistemi New Sunlight prolažu testove vezane za klimu, koje vaš krov možda mora izdržati. Iako su neke od njih regionalno koncentrisane, većina njih ima uslove koje vlasnici širom nacije moraju uzeti u obzir prilikom planiranja njihovog sledećeg projekta krovišta.

Novi krovni sistemi Sunlight krovnih ploča obezbeđuju performanse čelika u punom profilu i bojama koje odgovaraju vašem stilu, od njihovih pločica Bond-a do Ridge metalni šindre i dalje. Zahvaljujući svojoj snazi ​​i izdržljivosti, krovovi New Sunlight podnesu elemente, ne samo poboljšavajući privlačnost vaše strukture, već i vrijednost vašeg imanja.

Širok spektar funkcija omogućuje sisteme metalnih krovova New Sunlight da osiguraju vaš dom optimalnom zaštitom i povećanjem efikasnosti. Njihov lagani materijal (samo 1,4 kilograma po kvadratnom metru) smanjuje opasnost od kraha krova i oštećenja pod napornim uslovima. Pored toga, ovi krovovi imaju optimalne ocene požara i udara. Štaviše, sistemi su povezani sveobuhvatnim garancijama, uključujući ograničeni proizvod bez ograničenja u životu, vjetar od 120 milja na sat i 2,5 "garancije od grada.

Sve u svemu, bez obzira na okolnosti, sistemi za krovove New Sunlight-a su izgrađeni da nikada ne iskoriste, puknu, gnječavaju ili raskinu. Novo sunčano svetlo koristi visoko-UV refleksivne prirodne granitne kamene čipove koji su spojeni i zaptivni na staklenim čeličnim pločama Galvalume® od 26 stepeni, koji se prekidaju za superiorne karakteristike zaptivanja i otpornosti. Sa prednostima strukturno jakog sistema, tehnike instalacije mogu varirati i omogućavaju veliki vazdušni prostor između palube i panela. Novi Sunlightov profil i boje predstavljaju vrhunski krovni sistem sa prednostima izolacije, ventilacije i smanjenja buke. Zbog ovih razloga, uprkos testovima elemenata, krov New Sunlighta će biti poslednji koji će vam vaš dom ikada trebati.

Sada ćemo razmotriti specifičnosti načina na koji ovi krovni sistemi odgovara svakom od četiri elementa.

Ispod možete videti vrste metalne krovne pločice . Za pregled naših profila za pločice, pogledajte brošuru Pregled novih profila sunca . Inače, kliknite na svaku sliku da biste detaljnije videli stil. Svaka čelična krovna pločica koristi tehnologiju Zincalume za dodatnu izdržljivost.

kamene obložene krovne pločice .jpg

shingle tile .JPG

Hot Tags: krovni pokrivači od metala, čelična šindra, čelični krov, krovni sistemi od kamena, Gerards Metal Roofing
Srodni proizvodi
Kontaktiraj nas
Address:ADD: NE 9, Hengfeng puta, Shishan grad, Nanhai zona, Foshan City, Guangdong Province, Kina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian New Sunlight Building Materials Co, Ltd